compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

The Reports on Sarah and Saleem

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van The Reports on Sarah and Saleem

Adeeb Safadi (Saleem) en Sivane Kretchner (Sarah (as Sivan Kerchner))

Adeeb Safadi (Saleem) en Sivane Kretchner (Sarah (as Sivan Kerchner))

Delen op facebook
The Reports on Sarah and Saleem
Nederlandse première: 6-9-2018
Palestina, 2018, 127 min,

De Israëlische caféhoudster Sara en een Palestijnse pakettenbezorger Saleem beginnen in het geniep een affaire, immers Sarah is getrouwd met een hoge militair en Saleems vrouw is hoogzwanger. Als zij samen uit gaan overschrijden zij ongemerkt het privédomein en wordt het een politieke spionagezaak voor twee rivaliserende spionagediensten die beiden een dossier aanleggen over de twee minnaars..

Bekijk bij:

Cinemember

The Reports on Sarah and Saleem trailer en bijzonderheden

Regisseur Muayad Alayan raakte geïntrigeerd door het klein menselijk drama, die wanneer die in de gespleten stad Jeruzalem gesitueerd is, een privé-zaak niet enkel een sociale drama wordt, maar snel escaleert en politieke implicaties lijkt te hebben. Hij vraagt zich af waar het individu dan voor kiest, voor zijn gezin, voor zijn volk, of toch voor zichzelf, het eigen geluk.

Trailer van The Reports on Sarah and SaleemBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Reports on Sarah and Saleemhttps://i1.ytimg.com/vi/ugFOsslTy4M/hqdefault.jpg2018-05-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De broers Muayad Alayan en Rami Musa Alayan wilden deze film maken, naar aanleiding van enkele gebeurtenissen in hun stad, als hun eerste lange speelfilm, maar vanwege het controversieel karakter besloten ze eerst de zwarte komedie te maken Love, Theft and Other Entanglements (2015).

The Reports on Sarah and Saleem - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Reports on Sarah and Saleem in de bioscoop

Wil je The Reports on Sarah and Saleem zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Een Israëlische caféhoudster en een Palestijnse bezorger beginnen in het geniep een affaire, maar als zij samen uit gaan overschrijden zij het privédomein en wordt het een politieke spionagezaak.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hoe een simpel geval van overspel tussen een Joodse vrouw en een Palestijnse man in een verdeeld Jeruzalem gemakkelijk kan leiden tot een politieke spionagethriller.

Stiekem neuken op de achterbank van een bestelbusje: dat is waar de relatie van Sarah en Saleem uit bestaat. Een paar keer per week, als Sarah haar café heeft gesloten en Saleem klaar is met zijn bestellingen. Misschien konden ze het beter niet doen, want Saleem is getrouwd met de zwangere Bisan, en Sarah met de militair David. Ze zetten er hun huiselijk geluk mee op het spel. Wat de affaire nog gewaagder maakt: zij is Joods, hij Palestijns. En in het gedeelde Jeruzalem is zoiets geen privézaak. Nadat Sarah en Saleem samen in een club in Bethlehem zijn gesignaleerd, duurt het niet lang of Saleem krijgt van twee kanten de veiligheidsdiensten op zijn nek. Een simpel geval van overspel verandert in een spionagezaak, die een extra politieke dimensie krijgt door het feit dat Sarahs echtgenoot een hoge functie in het Israëlische leger bekleedt.

Productiemaatschappij: KeyFilm (Co-producer), Manderley Films (Co-Producer), Monofilms (Co-Producer), Palcine Productions

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur