compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

The Rider

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Rider

Brady Jandreau (Brady Blackburn)

Brady Jandreau (Brady Blackburn)

Delen op facebook
The Rider
Nederlandse première: 19-4-2018
Verenigde Staten, 2017, 103 min,

Een jonge rodeoheld probeert zijn plaats opnieuw te vinden na een zwaar ongeluk. Op het Amerikaanse platteland is het leven niet eenvoudig als je niet meer het paard op kan of durft. Zijn confrontatie met een eerdere held helpt hem verder in zijn beslissing.

Bekijk bij:

Cinemember

The Rider trailer en bijzonderheden

Regisseuse Chloé Zhao ontmoete Brady Jandreau tijdens haar research voor een andere film. Toen zij hoorde van het 'echte' ongeluk van Brady verwerkte ze dat gegeven tot deze deels fictieve film. Brady liep levensveranderende hersen- en hoofdbeschadiging op.

Trailer van The RiderBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Riderhttps://i1.ytimg.com/vi/UUjiFmrgouY/hqdefault.jpg2018-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Voormalig rodeo-rijder Brady Jandreau uit South Dakota debuteert in deze film als acteur. Chloé Zhao regisseerde eerder "Songs My Brothers Taught Me" (2015).

The Rider - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Rider in de bioscoop

Wil je The Rider zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rodeoheld probeert opnieuw zijn plaats te vinden na een hevig ongeluk. Gebaseerd op ware gebeurtenissen die de hoofdrolspeler zijn overkomen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Rider is een emotioneel drama over een jonge cowboy en tegelijkertijd een film die met een documentair-realisme de toeschouwer een blik gunt in de wereld van de Indian cowboys.

Brady is een rijzende ster in de rodeowereld en een getalenteerde paardentrainer. Een val bij een rodeo, waarbij een paard zijn schedel verplettert, maakt echter een einde aan zijn veelbelovende carrière. Gedesillusioneerd en wanhopig keert de jonge cowboy terug naar zijn thuis, het Pine Ridge Reservaat. In een poging weer controle te krijgen over zijn lot gaat Brady op zoek naar een nieuwe identiteit en probeert hij te ontdekken wat het betekent een man te zijn in het hart van Amerika.

Productiemaatschappij: Altitude Film Entertainment, Caviar, Front Row Filmed Entertainment, Highwayman Films, Sony Pictures Classics

Cast & Regisseur

Brady Jandreau

Brady Blackburn
Tim Jandreau

Wayne Blackburn
Lilly Jandreau

Lilly Blackburn
James Calhoon

James Calhoon
Cat Clifford

Cat Clifford
Chloé Zhao

Regisseur