compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

The Seventh Day

**000
Waardering: 2/5

Notoire exorcist Pater Peter begeleidt een nieuwe priester, maar al snel belanden ze in een wervelstorm van goed en kwaad.

Pitch van The Seventh Day

Guy Pearce (Father Peter)

Guy Pearce (Father Peter)

Delen op facebook
The Seventh Day
Verenigde Staten, 2021, 87 min,

In The Seventh Day krijgt notoire Pater Peter een kersverse veelbelovende priester Daniel onder zijn hoede. Daniel wordt al snel bloot gesteld aan de conventionele aanpak van Pater Peter en belanden ze in een ware gevecht van goed en kwaad, waarbij grenzen steeds meer vervagen en hun eigen demonen zich aandienen.

Bekijk bij:

meJane

The Seventh Day trailer en bijzonderheden

De film kent veel paralellen met cult film Training Day (2001), waar ook de scheidslijn tussen goed en kwaad vervaagt is als overleveningsstrategie van een oudgediende drugsbestrijder.

Trailer van The Seventh DayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Seventh Dayhttps://i1.ytimg.com/vi/LV4f9ELo9gg/hqdefault.jpg2021-03-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Justin P. Lange maakte eerder The Dark (2018).
Acteur Guy Pearce speelt vaker donkere personages zoals in Brimstone (2016), Prometheus (2012), The Hurt Locker (2008), Memento (2000) en L.A. Confidential (1997).
Stephen Lang speelde eerder succesfilms als Mortal Engines (2018), Officer Down (2013), Conan the Barbarian (2011) en Avatar (2009).
De van oorsprong Mexicaanse Vadhir Derbez maakt een stormachtige carrière door: hij begon als kind tv-ster en maakte de sprong naar Hollywood naast zijn vader — de Mexicaanse komedie-acteur Eugenio Derbez, die hoofdpersonage oplichter Maximo speelt — in de komedie How to Be a Latin Lover (2017), waar Vadhir de 21-jarige versie van de hoofdpersonage vertolkt. Deze film is zijn éérste drama-film, hij speelde vooral eerder in Mexicaanse komedies, meestal vehikels voor zijn beroemde vader.

The Seventh Day - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Seventh Day in de bioscoop

Wil je The Seventh Day zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Notoire exorcist Pater Peter begeleidt een nieuwe priester, maar al snel belanden ze in een wervelstorm van goed en kwaad.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur