compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Singing Club

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Singing Club

Delen op facebook
The Singing Club
Nederlandse première: 19-11-2020
Verenigd Koninkrijk, 2019, 110 min,

In The Singing Club besluit een groep militaire vrouwen — die aan het thuisfront zitten, terwijl hun partners in Afghanistan dienen — een koor te vormen. Hoewel het allemaal buitenbeentjes zijn, worden ze een mediasensatie en wereldwijde beweging.

Bekijk bij:

meJane

The Singing Club trailer en bijzonderheden

Geïnspireerd door de BBC-documentairereeks 'The Choir: Military Wives'. De serie volgde de voortgang van koorleider Gareth Malone die verschillende militaire bases in Engeland bezocht om koren te vormen, om de overgebleven echtgenotes en partners van dienend militair personeel bij elkaar te brengen.

Trailer van The Singing ClubBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Singing Clubhttps://i1.ytimg.com/vi/2GLEe6GBRbo/hqdefault.jpg2020-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Peter Cattaneo maakte eerder The Full Monty (1997) en Opal Dream (2006).
Actrice Kristin Scott Thomas speelde eerder in Four Weddings and a Funeral (1994), The English Patient (1996) en Gosford Park (2001).

The Singing Club - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Singing Club in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Singing Club zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Nu hun partners in Afghanistan dienen, vormt een groep vrouwen aan het thuisfront een koor en bevindt zich al snel in het middelpunt van een mediasensatie en wereldwijde beweging.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Productiemaatschappij: 42, Ingenious Media, Tempo Productions Limited (in association with)

Cast & Regisseur