compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The Son of Bigfoot 3D

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Son of Bigfoot 3D

The Son of Bigfoot 3D filmstill

The Son of Bigfoot 3D filmstill

Delen op facebook
The Son of Bigfoot 3D
Nederlandse première: 26-7-2017
België, Frankrijk, 2017, 92 min,

De 13-jarige Adam is op zoek in het bos naar zijn vader als hij achter de waarheid komt: zijn vader is Bigfoot, het legendarische wezen. Bigfoot verstopt zich voor HairCo, die hem gebruiken voor experimenten. Adam haalt tijd met zijn vader in terwijl hij zijn speciale krachten leert kennen.

The Son of Bigfoot 3D trailer en bijzonderheden

In de Nederlandse versie van deze film wordt de stem van Adam ingesproken door Buddy Vedder, de presentator van de Kids Top 20.

Trailer van The Son of Bigfoot 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Son of Bigfoot 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/clmB7aD-JEs/hqdefault.jpg2017-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De makers van deze film maakte eerder ook Robinson Crusoe en Sammy's avonturen: De geheime doorgang.

Synopsis distributeur

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Productiemaatschappij: Dada Studios, Illuminata Pictures, Independent Films, nWave Pictures, Shaw Organisation, StudioCanal, Waterman Entertainment

Nieuws over The Son of Bigfoot 3D