compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU

The Sound of Philadelphia

Pitch van The Sound of Philadelphia

Delen op facebook
The Sound of Philadelphia
Frankrijk, Verenigde Staten, 2020,

In The Sound of Philadelphia groeien de neven Peter en Michael heel nauw samen in een Ierse maffiafamilie in Philadephia. De 'Italianen' winnen steeds meer terrein en Michael besluit terug te slaan en Peter moet zijn neef behoeden voor overmoed. Verraad ligt altijd op de loer tussen familie en vriendschappen

Bekijk bij:

meJane

The Sound of Philadelphia trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het boek 'Brotherly Love' van Pete Dexter.

Trailer van The Sound of PhiladelphiaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Sound of Philadelphiahttps://i1.ytimg.com/vi/Bfg3TPYe6cE/hqdefault.jpg2021-01-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Belgische acteur Matthias Schoenaerts is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste acteur uit de Benelux en zich gespecialiseerd in karakters die in criminele milieus opereren wat in succesvolle rollen opleverde in films als Rundskop (2011), De rouille et d'os (2012) en The Drop (The Drop).
De Zweedse acteur Joel Kinnaman speelt vaker een Amerikaan zoals in The Informer (2019), "Suicide Squad" (2016) en The Darkest Hour (2011), op tv heeft hij zelf een Amerikaanse presidentskandidaat gespeeld in de serie "House of Cards".
Speelfilmdebuut van Jérémie Guez als regisseur, hij werkte eerder als scenarist aan ""Rebelles" (2019), "Lukas" (2018) en "Yves Saint Laurent" (2014).