compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

The Drop

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Drop

Tom Hardy (Bob Saginowski)

Tom Hardy (Bob Saginowski)

Delen op facebook
The Drop
Nederlandse première: 30-10-2014
2014, 105 min,

Tom Hardy speelt Bob, een barkeeper die in de 'dropbar' van zijn neef werkt. De bar wordt door de criminelen van Brooklyn gebruikt om geld weg te sluizen. Op een avond wordt de bar en de opbrengst weggeroofd. Bob en zijn neef moeten het geld terug zien te vinden. Ondertussen vindt Bob een hond in de vuilnisbak.

Bekijk bij:

Disney+

The Drop trailer en bijzonderheden

Dit is de laatste film van James Gandolfini, de acteur die wereldberoemd werd met The Sopranos. Hij overleed in juni 2013.

Trailer van The DropBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Drophttps://i1.ytimg.com/vi/NptIiNPXqco/hqdefault.jpg2014-08-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Michael R. Roskam debuteerde met de succesvolle film Rundskop. Ook daarin had Matthias Schoenaerts een grote rol.

The Drop - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Drop in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Drop zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Bob is een barkeeper die af en toe wat geld wegsluist voor de criminelen van Brooklyn. Zijn neef en werkgever haalt hem over om mee te doen aan een roofoverval. Deze mislukt echter totaal. Met Tom Hardy, James Gandolfini en Matthias Schoenaerts.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox Netherlands, Big Picture 2 Films, Chernin Entertainment, Fox Searchlight Pictures, Twentieth Century Fox C.I.S.

Nieuws over The Drop