compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Super Mario Bros. Movie 3D

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarg,a

Pitch van The Super Mario Bros. Movie 3D

The Super Mario Bros. Movie 3D filmstill

The Super Mario Bros. Movie 3D filmstill

Delen op facebook
The Super Mario Bros. Movie 3D
Nederlandse première: 5-4-2023
Japan, Verenigde Staten, 2023, 93 min,

In The Super Mario Bros. Movie reist een loodgieter uit Brooklyn, Mario genaamd, naar het Paddenstoelenrijk met de prinses genaamd Peach en een antropomorfe paddenstoel genaamd Toad om Mario's broer Luigi te vinden en de wereld te redden van een meedogenloze vuurspuwende Koopa genaamd Bowser.

The Super Mario Bros. Movie 3D trailer

Trailer van The Super Mario Bros. Movie 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Super Mario Bros. Movie 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/04IxgKEcDuI/hqdefault.jpg2023-04-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Super Mario Bros. Movie 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Super Mario Bros. Movie 3D in de bioscoop

Wil je The Super Mario Bros. Movie 3D zien? Koop of huur de film hier:



The Super Mario Bros. reizen naar het Paddenstoelenrijk en moeten het opnemen tegen de vuurspuwende Koopa genaamd Bowser.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor. Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt; Jurassic World-films, The LEGO Movie-franchise) en zijn broer Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Nintendo, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over The Super Mario Bros. Movie 3D