compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

The Swearing Jar

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

"Swear you'll never love anyone else." Het is een wonder om je ware liefde te vinden. Het is een probleem als dit er twee blijken te zijn.
Carey (Adelaide Clemens), een jonge muzikant en Simon (Patrick J...
Delen op facebook
The Swearing Jar
Nederlandse première: 17-8-2023
Canada, 2022, 110 min,

The Swearing Jar trailer

Trailer van The Swearing JarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Swearing Jarhttps://i1.ytimg.com/vi/CS_m1ldBndg/hqdefault.jpg2023-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Swearing Jar - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Swearing Jar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

"Swear you'll never love anyone else." Het is een wonder om je ware liefde te vinden. Het is een probleem als dit er twee blijken te zijn.
Carey (Adelaide Clemens), een jonge muzikant en Simon (Patrick J. Adams) houden zielsveel van elkaar, maar kunnen elkaar ook vervloeken. Als Carey in verwachting is moet dit veranderen. Een “Swearing Jar” moet uitkomst bieden. Terwijl de pot langzaam wordt gevuld loopt Simon rond met een groot geheim dat zorgt dat ze langzaam uit elkaar groeien. Als er een nieuwe man op het toneel van Carey verschijnt komt ze voor een onmogelijke keuze te staan.

Productiemaatschappij: Farpoint Films, Middle Child Films Inc., MoJo Global Arts, Monkeys & Parrots