compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU

The Trial of the Chicago 7

Pitch

In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie...
Delen op facebook
The Trial of the Chicago 7
Nederlandse première: 29-10-2020
Verenigde Staten, 2020,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Trial of the Chicago 7 - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Trial of the Chicago 7 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Zijn zij schuldig of is demonstreren tegen de overheid een mensenrecht? The Trial of the Chicago 7 is geregisseerd door Oscarwinnaar Aaron Sorkin (The Social Network, Moneyball), met Michael Keaton, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrollen. De productie van de film is in handen van Steven Spielberg.

Productiemaatschappij: Amblin Entertainment, Cross Creek Pictures, Marc Platt Productions

Cast & Regisseur

Joseph Gordon-Levitt

Richard Schultz
Frank Langella

Julius Hoffman
Michael Keaton

Ramsey Clark
Sacha Baron Cohen

Abbie Hoffman
Eddie Redmayne

Tom Hayden
Aaron Sorkin

Regisseur
The Trial of the Chicago 7 poster