compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Trial of the Chicago 7

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Trial of the Chicago 7

Sacha Baron Cohen (Abbie Hoffman)

Sacha Baron Cohen (Abbie Hoffman)

Delen op facebook
The Trial of the Chicago 7
Nederlandse première: 1-10-2020
India, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2020, 130 min,

Zeven beklaagden — Abbie Hoffman, Jerry Rubin, David Dellinger, Tom Hayden, Rennie Davis, John Froines en Lee Weiner — worden beschuldigd van samenzwering, aanzetten tot oproer en andere beschuldigingen in verband met protesten die plaatsvonden in Chicago, Illinois tijdens de Democratische Nationale Conventie van 1968.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Trial of the Chicago 7 trailer en bijzonderheden

Dit filmproject kwam moeizaam tot stand, zo kregen ze de budgetten niet rond en werd het project een tijdje gestaakt. Steven Spielberg zou in eerste de film regisseren en wilde acteur Heath Ledger voor de rol van Tom Hayden, Ledger stierf de dag voor hun geplande ontmoeting. Spielberg had ook Will Smith voor ogen om Bobby Seale te spelen, uiteindelijk werd Steven Spielberg de producent van de film.

Trailer van The Trial of the Chicago 7Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Trial of the Chicago 7https://i1.ytimg.com/vi/1zDZNG-qdrs/hqdefault.jpg2020-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Scenarist en regisseur Aaron Sorkin staat bekend om zijn politieke scenarios, hij regisseerde eerder Molly's Game (2017).
Eddie Redmayne en Sacha Baron Cohen werkten eerder samen in Les Misérables (2012).

The Trial of the Chicago 7 - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Trial of the Chicago 7 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Trial of the Chicago 7 zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Zeven mensen staan terecht ​​naar aanleiding van verschillende aanklachten rond de opstand op de Democratische Nationale Conventie van 1968 in Chicago, Illinois, en ze willen zich laten horen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Zijn zij schuldig of is demonstreren tegen de overheid een mensenrecht? The Trial of the Chicago 7 is geregisseerd door Oscarwinnaar Aaron Sorkin (The Social Network, Moneyball), met Michael Keaton, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrollen. De productie van de film is in handen van Steven Spielberg.

Productiemaatschappij: Amblin Partners, CAA Media Finance, Cross Creek Pictures, Double Infinity Productions, DreamWorks, MadRiver Pictures, Marc Platt Productions, Paramount Pictures, Reliance Entertainment, Rocket Science, ShivHans Pictures

Cast & Regisseur

Eddie Redmayne

Tom Hayden
Sacha Baron Cohen

Abbie Hoffman
Jeremy Strong

Jerry Rubin
Joseph Gordon-Levitt

Richard Schultz
Michael Keaton

Ramsey Clark
Aaron Sorkin

Regisseur