compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Ugly Truth

The Ugly Truth

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

komedie, romantiek

Pitch van The Ugly Truth
The Ugly Truth: Gerard Butler (Mike) en Katherine Heigl (Abby)
The Ugly Truth: Gerard Butler (Mike) en Katherine Heigl (Abby)
Delen op facebook
The Ugly Truth
Nederlandse première: 1-10-2009
Verenigde Staten, 2009, 101 min,
Een televisieproducente met weinig geluk in de liefde wordt door haar seksistische mannelijke collega onderworpen aan een serie belachelijke testen. Hij probeert zijn theorieën over liefde te bewijzen en haar aan een man te helpen. Het resultaat is echter onverwacht.
trailer en bijzonderheden over The Ugly Truth
De film was bedoeld om de zomerfilm van 2009 te worden, maar de Amerikaanse publiek had moeite met een romantische komedie die ook gericht was op de man. Het Europese publiek beloonde de makers door en masse de film te bezoeken.
Aanloop van The Ugly Truth
De australische Robert Luketic regiseerde eerder Legally Blonde (2001 en 21 (2008). Katherine Heigl is vooral bekend van de tv-series 'Grey's Anatomy' en 'Roswell, maar ze sppelde al in verschiollende speelfilms zoals 27 Dresses (2009) en op 14 jarige leeftijd in "That Night" (1992). Gerard Butler was eerder te zien in 300 (2006) en in Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003).
BioscoopAgenda van The Ugly Truth

The Ugly Truth in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Ugly Truth zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een televisieproducente met weinig geluk in de liefde wordt door haar seksistische mannelijke collega onderworpen aan een serie belachelijke testen. Hij probeert zijn theorieën over liefde te bewijzen en haar aan een man te helpen. Het resultaat is echter onverwacht.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen