compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Voice of Love

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Voice of Love

Sylvain Marcel (Guy-Claude Kamar) en Valérie Lemercier (Aline Dieu)

Sylvain Marcel (Guy-Claude Kamar) en Valérie Lemercier (Aline Dieu)

Delen op facebook
The Voice of Love
Nederlandse première: 18-11-2021
Canada, Frankrijk, 2020, 123 min,

In The Voice of Love krijgen de Canadese echtpaar Sylvette en Anglomard Dieu een 14e kind. Deze Aline groeit op in het muzikale gezin, wanneer muziek-producent Guy-Claude haar ontdekt ziet hij kansen om van haar een ster te maken.

Bekijk bij:

meJane

The Voice of Love trailer en bijzonderheden

Aline Dieu is gebaseerd op het leven van Celine Dion.

Trailer van The Voice of LoveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Voice of Lovehttps://i1.ytimg.com/vi/USiIhDhI2Bg/hqdefault.jpg2020-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Voice of Love - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Voice of Love in de bioscoop

Wil je The Voice of Love zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Biopic over de Canadese zangeres Aline, een fictieve versie van Celine Dion.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Voice of Love is een ode aan Céline Dion: regisseur en actrice Valérie Lemercier liet zich inspireren door het leven en de liefde van de Canadese superster. De film laat met humor en warmte zien hoe het meisje uit Quebec, via het Eurovisie Songfestival, Titanic, Las Vegas en die ene grote liefde, uitgroeit tot de één van de grootste sterren ter wereld.

The Voice of Love is een ode aan Céline Dion: regisseur en actrice Valérie Lemercier liet zich inspireren door het leven en de liefde van de Canadese superster. De film laat met humor en warmte zien hoe het meisje uit Quebec, via het Eurovisie Songfestival, Titanic, Las Vegas en die ene grote liefde, uitgroeit tot de één van de grootste sterren ter wereld. Aline is het veertiende kind in het gezin Dieu. Als haar ouders ontdekken dat de jonge Aline een gouden stem heeft, zet de hele familie zich in om haar talent aan de wereld te laten horen. Maar hoe komt een eenvoudig plattelandsmeisje uit Franstalig Canada verder? Een afspraak met producent Guy-Claude blijkt wat ze beiden nodig hebben. Samen kunnen ze met moed, geduld en liefde de wereld aan. Van lokale TV shows tot mega hits en van onzekere jonge vrouw tot stijlicoon. Lemercier brengt de zangeres op indrukwekkende wijze tot leven. Dompel je twee uur onder in de legendarische muziek en een inspirerend bestaan.

Productiemaatschappij: Caramel Film, Gaumont Distribution

Cast & Regisseur

Nieuws over The Voice of Love