compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Wrath of Becky

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Wrath of Becky

Delen op facebook
The Wrath of Becky
Nederlandse première: 27-7-2023
Verenigde Staten, 2023, 84 min,

In The Wrath of Becky ontsnapt tiener Becky aan een gewelddadige aanval op haar gezin. Twee jaar later bouwt ze een neiuw leven op, onder de hoede van geestverwante Elena. Maar dan krijgen zij bezoek van een de groep 'Noble Men' en Becky moet haar oude gewoontes weer oppakken om zichzelf en haar geliefden te beschermen.

Bekijk bij:

meJane

The Wrath of Becky trailer en bijzonderheden

In juni 2022 werd de film officieel aangekondigd onder de titel Becky 2: The Wrath of Becky. Seann William Scott werd onthuld dat hij de schurk van de film zou spelen en dat hij naast Wilson ook uitvoerend producent zou zijn.

Trailer van The Wrath of BeckyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Wrath of Beckyhttps://i1.ytimg.com/vi/cFjccq81bpc/hqdefault.jpg2023-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lulu Wilson was eerder te zien in Becky (2020), The Glorias (2020), Annabelle 2 (2017), Ouija: Origin of Evil (2016) en Deliver Us from Evil (2014).

The Wrath of Becky - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Wrath of Becky in de bioscoop

Wil je The Wrath of Becky zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Twee jaar nadat zij ternauwernood ontsnapte aan een gewelddadig overval, moet zij het opnemen tegen een terroristische cel.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat ze ontsnapt is aan een gewelddadige aanval waarbij ze haar vader verloor, probeert Becky haar leven weer op te bouwen. Ze vindt onderdak bij Elena, een oudere vrouw en zielsverwant. Wanneer een bende die bekend staat als de "Noble Men" in hun huis inbreekt, hen aanvalt en haar geliefde hond, Diego, meeneemt, besluit Becky bloederig wraak te nemen.

Productiemaatschappij: BoulderLight Pictures, Fluffy Bear Studios (co-financed by), Media Finance Capital, Post Film, Quiver Distribution, RainMaker Films, Yale Productions

Cast & Regisseur

Kate Siegel

Agent Kate Montana
Jill Larson

Darryl Sr.
Matt Angel

Regisseur
Suzanne Coote

Regisseur
The Wrath of Becky poster