compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

Three Identical Strangers

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Three Identical Strangers

Three Identical Strangers filmstill

Three Identical Strangers filmstill

Delen op facebook
Three Identical Strangers
Nederlandse première: 16-5-2019
Verenigd Koninkrijk, 2018, 96 min,

Drie mannen ontdekken dat zij tot een drieling horen, die na hun geboorte door drie verschillende gezinnen zijn opgevoed. Zij willen weten hoe zij slachtoffer zijn geworden van dit orde psychologisch experiment en zijn er nog meer?

Bekijk bij:

meJane

Three Identical Strangers trailer en bijzonderheden

De documentaire is veelvuldig genomineerd en won onder meer de speciale juryprijs tijdens Sundance Film Festival 2018 en is gebaseerd op het ware verhaal van de drie broers die elkaar ontmoet in 1980. Veel archiefmateriaal zijn van de hand van toen buurmeisje van David Kellman, Ellen Cervone, die zelf ook in de documentaire aan het woord komt.

Trailer van Three Identical StrangersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Three Identical Strangershttps://i1.ytimg.com/vi/mCWRA9H7xHo/hqdefault.jpg2019-04-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De drieling heeft een cameo gehad in Desperately Seeking Susan (1985). Het plot van het verhaal lijkt op die van de horror-film Raising Cain (1992).

Three Identical Strangers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Three Identical Strangers in de bioscoop

Wil je Three Identical Strangers zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie mannen ontdekken dat zij tot een drieling horen, die na hun geboorte door drie verschillende gezinnen zijn opgevoed. Zij willen weten hoe zij slachtoffer zijn geworden van dit orde psychologisch experiment.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld.

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft. Three Identical Strangersis de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes.Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

Productiemaatschappij: RAW

Cast & Regisseur

Eddy Galland

Zichzelf (archive footage)
Ron Guttman

Board Member
Tim Wardle

Regisseur
Three Identical Strangers poster