compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Triple Threat

Triple Threat

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, thriller

Pitch van Triple Threat
Iko Uwais (Jaka)
Iko Uwais (Jaka)
Delen op facebook
Triple Threat
Nederlandse première: 18-7-2019
China, Thailand, Verenigde Staten, 2019, 96 min,
Een huurcontract wordt uitgevaardigd tegen de dochter van een miljardair die een misdaadsyndicaat bestrijdt. Een groepje huursoldaten proberen de professionele huurmoordenaars af te stoppen.
trailer en bijzonderheden over Triple Threat
De Nederlander Ron Smoorenburg speelt in de film de meedogenloze Duitser Steiner. De film is ook bekend als ‘The Expendables of martial arts’.
Aanloop van Triple Threat
De Nederlandse martial-arts-specialist Ron Smoorenburg is een bekende actie-held in Chinese, Indiase en Thaise films.
Tony Jaa is een Thaise acteur en martial-arts-specialist bekend van Ong-Bak (2003), Fast & Furious 7 (2015) en xXx: Return of Xander Cage (2017).
Tiger Hu Chen is een Chinese acteur en martial-arts-specialist bekend van zijn werk in The Matrix Reloaded (2003), Man of Tai Chi (2013) en The Matrix (1999).
Iko Uwais is een Indonesische acteur en martial-arts-specialist bekend van The Raid: Redemption (2011), Star Wars: The Force Awakens (2015) en Mile 22 (2018).
De Belgische acteur Dominiquie Vandenberg — bekend van Barb Wire (1996) en Gangs Of New York (2002) — heeft vaak gewerkt als stunt-coördinator en trainer voor mesvechtscénes. Hij heeft gediend in de Franse Vreemdelingenlegioen.
BioscoopAgenda van Triple Threat

Triple Threat in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De film die ook wel ‘The Expendables of martial arts’ wordt genoemd. Met o.a. Tony Jaa, Iko Uwais en Michael J. White.

Een miljardairsdochter is in Triple Threat hét doelwit van een gevreesd en wreed huurlingenkartel. Een team van gezochte huursoldaten, Payu, Jaka en Long Fei, wordt aangewezen om haar te beschermen. Het trio neemt het in deze keiharde actiefilm op tegen de professionele huurmoordenaars en moet alles op alles zetten om het leven van de vrouw te redden. Met een glansrol voor Nederlandse acteur en vechtsportspecialist Ron Smoorenburg.