compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 8-12 t/m 14-12
Film van de week!
MENU

Triple Threat

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Triple Threat

Iko Uwais (Jaka)

Iko Uwais (Jaka)

Delen op facebook
Triple Threat
Nederlandse première: 18-7-2019
China, Thailand, Verenigde Staten, 2019, 96 min,

Een huurcontract wordt uitgevaardigd tegen de dochter van een miljardair die een misdaadsyndicaat bestrijdt. Een groepje huursoldaten proberen de professionele huurmoordenaars af te stoppen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Triple Threat trailer en bijzonderheden

De Nederlander Ron Smoorenburg speelt in de film de meedogenloze Duitser Steiner. De film is ook bekend als ‘The Expendables of martial arts’.

Trailer van Triple ThreatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Triple Threathttps://i1.ytimg.com/vi/OXifFxCKkPE/hqdefault.jpg2019-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nederlandse martial-arts-specialist Ron Smoorenburg is een bekende actie-held in Chinese, Indiase en Thaise films.
Tony Jaa is een Thaise acteur en martial-arts-specialist bekend van Ong-Bak (2003), Fast & Furious 7 (2015) en xXx: Return of Xander Cage (2017).
Tiger Hu Chen is een Chinese acteur en martial-arts-specialist bekend van zijn werk in The Matrix Reloaded (2003), Man of Tai Chi (2013) en The Matrix (1999).
Iko Uwais is een Indonesische acteur en martial-arts-specialist bekend van The Raid: Redemption (2011), Star Wars: The Force Awakens (2015) en Mile 22 (2018).
De Belgische acteur Dominiquie Vandenberg — bekend van Barb Wire (1996) en Gangs Of New York (2002) — heeft vaak gewerkt als stunt-coördinator en trainer voor mesvechtscénes. Hij heeft gediend in de Franse Vreemdelingenlegioen.

Triple Threat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Triple Threat in de bioscoop

Wil je Triple Threat zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een huurcontract wordt uitgevaardigd tegen de dochter van een miljardair die een misdaadsyndicaat bestrijdt. Een groepje huursoldaten proberen de professionele huurmoordenaars af te stoppen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De film die ook wel ‘The Expendables of martial arts’ wordt genoemd. Met o.a. Tony Jaa, Iko Uwais en Michael J. White.

Een miljardairsdochter is in Triple Threat hét doelwit van een gevreesd en wreed huurlingenkartel. Een team van gezochte huursoldaten, Payu, Jaka en Long Fei, wordt aangewezen om haar te beschermen. Het trio neemt het in deze keiharde actiefilm op tegen de professionele huurmoordenaars en moet alles op alles zetten om het leven van de vrouw te redden. Met een glansrol voor Nederlandse acteur en vechtsportspecialist Ron Smoorenburg.

Productiemaatschappij: Aurora Alliance Films, Hamilton Entertainment, Kungfuman Culture Media, SC Films Thailand Co

Cast & Regisseur