compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Tully

Tully

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis, komedie

Pitch van Tully
Delen op facebook
Tully
Nederlandse première: 10-5-2018
Verenigde Staten, 2018, 94 min,
Als de overprikkelde moeder Marlo zich laat overhalen een nanny in te huren, verandert haar leven. Ze bloeit op, en raakt steeds meer bevriend met de eigenzinnige Tully.
trailer en bijzonderheden over Tully
Om zich de rol van vermoeide moeder aan te meten, kwam Charlize Theron zo'n 23 kilogram aan. Dit deed ze vooral door het eten van junkfood.
Aanloop van Tully
Charlize Theron is onder andere bekend van Monster (2003) en Mad Max: Fury Road (2015). Mackenzie Davis speelde onder meer in Blade Runner 2049.
Synopsis distributeur
Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…