compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

Twisters

Pitch

Komende zomer keert de epische rampenfilm terug in de bioscoop, een opwindende belevenis die je een adrenalinerush bezorgt en je een van de meest wonderbaarlijke en destructieve krachten van de natuur levensecht laat ervaren.
Delen op facebook
Twisters
Nederlandse première: 18-7-2024
Verenigde Staten, 2024,

Twisters trailer

Trailer van TwistersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Twistershttps://i1.ytimg.com/vi/oYOza_Br7PU/hqdefault.jpg2024-03-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Twisters - Bioscopen, Tijden & Tickets

Twisters in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Komende zomer keert de epische rampenfilm terug in de bioscoop, een opwindende belevenis die je een adrenalinerush bezorgt en je een van de meest wonderbaarlijke en destructieve krachten van de natuur levensecht laat ervaren. “Twisters”, van de producenten van de “Jurassic”-, “Bourne”- en “Indiana Jones”-films, is een hedendaagse opvolger van “Twister”, de kaskraker uit 1996. In “Twisters”, geregisseerd door Lee Isaac Chung, de voor een Oscar genomineerde schrijver-regisseur van Minari, zien we de voor een Golden Globe genomineerde Daisy Edgar-Jones (“Where the Crawdads Sing”, “Normal People”) en Glen Powell (“Anyone But You”, “Top Gun: Maverick”) als tegenpolen die samen proberen de immense kracht van tornado's te voorspellen en misschien zelfs te temmen. Edgar-Jones vertolkt de rol van Kate Cooper, een voormalige stormjager die tijdens haar studententijd een traumatische ervaring had met een verwoestende tornado en nu veilig in New York stormpatronen op schermen analyseert. Ze wordt door haar vriend Javi teruggelokt naar de open vlaktes om een baanbrekend nieuw volgsysteem te testen. Daar ontmoet ze Tyler Owens (Powell), de charmante en overmoedige sociale-mediasuperster die samen met zijn nogal onbehouwen teamleden jaagt op tornado’s en ervan geniet om zijn avonturen online te posten: hoe gevaarlijker hoe beter. Als het stormseizoen heftiger wordt, ontstaan er onheilspellende, nog nooit eerder waargenomen weersverschijnselen. Kate, Tyler en hun concurrerende teams bevinden zich precies op het pad van meerdere stormsystemen die samenkomen boven het midden van Oklahoma en zullen de strijd van hun leven moeten voeren. In “Twisters” zien we tevens belangrijke rollen voor de voor een Golden Globe genomineerde Anthony Ramos

Productiemaatschappij: Amblin Entertainment (a Amblin Entertainment produ, Lightnin' Production Rentals (in association with), The Kennedy/Marshall Company (production), Universal Pictures (presents), Warner Bros. (presents)