compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Uncle Buck

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

In Uncle Buck wordt de hulp ingeroepen van de vrijgezel en nietsnut Buck tijdens een gezinscrisis om op zijn neef en nichtjes te passen. Buck heeft weinig ervaring met kinderen en het huishouden, wat hem snel populair maakt bij de jongelingen, behalve de rebelse tienernichtje. Wanneer alles fout dreigt te lopen, verrast Buck iedereen.
Delen op facebook
Uncle Buck
Verenigde Staten, 1989, 100 min,

Bekijk bij:

NETFLIX

Uncle Buck trailer en bijzonderheden

De rol van oom Buck lijkt op het lijf geschreven van John Candy, maar voor hem werden Danny Devito, Joe Pesci, Tom Hanks, Bill Murray, Jim Belushi Dudley Moore, Chevy Chase, Michael Keaton, Tom Cruise, Dan Aykroyd, Steve Martin, Robin Williams, Jack Nicholson en de toen nog onbekende Tim Allen gepolst voor de rol.

Trailer van Uncle BuckBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Uncle Buckhttps://i1.ytimg.com/vi/JQaeUz7K83w/hqdefault.jpg2020-01-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur John Hughes maakte eerder naam met de films Planes, Trains & Automobiles (1987), The Breakfast Club (1985) en Weird Science (1985).
John Candy was een reizende ster op dat moment met bekende titels als Spaceballs (1987), Planes, Trains & Automobiles (1987) en Brewster's Millions (1985).
Speelfilmdebuut van Jean Louisa Kelly. Doorbrak-film voor Macaulay Culkin, die eerder kleine rollen had in de kleine speelfilms "See You in the Morning" (1989) en "Rocket Gibraltar" (1988), die niet in Nederland zijn uitgebracht.

Uncle Buck - Bioscopen, Tijden & Tickets

Uncle Buck in de bioscoop

Wil je Uncle Buck zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vrijgezel en nietsnut Buck (John Candy) past op de rebelse tienerdochter van zijn broer en haar schattige jongere broer en zus.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Hughes Entertainment, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

John Candy

Buck Russell
Macaulay Culkin

Miles Russell
Mike Starr (I)

Pooter-the-Clown
Gaby Hoffmann

Maizy Russell (as Gaby Hoffman)
John Hughes

Regisseur