compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Vincent

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Vincent

Spencer Bogaert (Vincent)

Spencer Bogaert (Vincent)

Delen op facebook
Vincent
Nederlandse première: 3-8-2017
België, Frankrijk, 2016, 118 min,

Vincent is een suïcidale tiener die een groene revolutie predikt. Hij weet zijn tante ervan te overtuigen hem mee te nemen naar Parijs waar hij een dramatische protestactie wil houden.

Vincent trailer en bijzonderheden

Deze film ging in wereldpremière op het filmfestival van Locarno.

Trailer van VincentBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vincenthttps://i1.ytimg.com/vi/DVY5dgdYbFI/hqdefault.jpg2017-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Christophe Van Rompaey maakte eerder de films Aanrijding in Moscou en Lena.

Vincent - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vincent in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij maakt zijn familie gek doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. De bevlogen tiener weet zijn impulsieve tante Nikki ervan te overtuigen hem mee te nemen naar Frankrijk. Nikki probeert haar neef uit alle macht op andere gedachten te brengen, maar Vincent is vastbesloten: hij moet en zal in Parijs een drastische protestactie organiseren. Vincent is de nieuwe film van regisseur Christophe van Rompaey en scenarist Jean-Claude vanRijckeghem, de auteurs van de komedie Aanrijding in Moscou.

Productiemaatschappij: A Private View, Ad Vitam Distribution, Cine Qua Non, Creative Regie, Filmmore, Fintage CAM, Les Films de la Croisade, Paradiso Entertainment

Nieuws over Vincent