compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Violent Night

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood.
Delen op facebook
Violent Night
Nederlandse première: 1-12-2022
2022, 112 min,

Violent Night trailer

Trailer van Violent NightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Violent Nighthttps://i1.ytimg.com/vi/CfU9qut5wQY/hqdefault.jpg2022-10-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Violent Night - Bioscopen, Tijden & Tickets

Violent Night in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour (Black Widow, serie Stranger Things). Ze komen er snel achter dat de lieve kindervriend ook een heel andere kant heeft.

Productiemaatschappij: 87North