compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Voetbal is oorlog

Pitch

Het seizoen 2016-2017 voor amateurvoetbalclub Achilles’29 uit Groesbeek lijkt alleen maar moois te gaan brengen, ze promoveren naar het betaald voetbal. De andere vijf voetbalclubs uit het voetbalgekke dorp morren.

De film concentreert zich op de familie Derks die achter de schermen probeert het avontuur zakelijk en sporten tot een goed einde te brengen.
Delen op facebook
Voetbal is oorlog
Nederland, 2018, 130 min,

Voetbal is oorlog trailer en bijzonderheden

Een fragment met een tirade van de trainer over de slecht presterende keeper ging vlak voor het uitkomen van de film 'viral'.

Trailer van Voetbal is oorlogBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Voetbal is oorloghttps://i1.ytimg.com/vi/mp10zUJdL8c/hqdefault.jpg2018-10-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hans Heijnen maakte eerder documentaires die zich afspelen aan de periferie van de sportwereld zoals "Premiejagers", over twee Keniaanse marathonlopers"Strike out" (1996), "Balls or Bullets" (1998) over de teloorgang van een Antilliaanse honkballer en Het Surinaamse Legioen (2004).

Voetbal is oorlog - Bioscopen, Tijden & Tickets

Voetbal is oorlog in de bioscoop

Wil je Voetbal is oorlog zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De amateurvoetbalclub Achilles’29 uit Groesbeek promoveert naar het betaald voetbal. De andere vijf voetbalclubs uit het voetbalgekke dorp morren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur