compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Voetbal is oorlog

Voetbal is oorlog

documentaire

Pitch van Voetbal is oorlog
Het seizoen 2016-2017 voor amateurvoetbalclub Achilles’29 uit Groesbeek lijkt alleen maar moois te gaan brengen, ze promoveren naar het betaald voetbal. De andere vijf voetbalclubs uit het voetbalgekke dorp morren.

De film concentreert zich op de familie Derks die achter de schermen probeert het avontuur zakelijk en sporten tot een goed einde te brengen.
Delen op facebook
Voetbal is oorlog
Nederland, 2018, 130 min,
trailer en bijzonderheden over Voetbal is oorlog
Een fragment met een tirade van de trainer over de slecht presterende keeper ging vlak voor het uitkomen van de film 'viral'.
Aanloop van Voetbal is oorlog
Hans Heijnen maakte eerder documentaires die zich afspelen aan de periferie van de sportwereld zoals "Premiejagers", over twee Keniaanse marathonlopers"Strike out" (1996), "Balls or Bullets" (1998) over de teloorgang van een Antilliaanse honkballer en Het Surinaamse Legioen (2004).
BioscoopAgenda van Voetbal is oorlog

Voetbal is oorlog in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Voetbal is oorlog zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De amateurvoetbalclub Achilles’29 uit Groesbeek promoveert naar het betaald voetbal. De andere vijf voetbalclubs uit het voetbalgekke dorp morren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen