compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Volver

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Volver

Still Volver

Still Volver

Delen op facebook
Volver
Nederlandse première: 12-9-2019
Spanje, 2006, 121 min,

Na haar dood keert een moeder als geest terug naar haar huis om wat zaken recht te zetten, die ze niet kon oplossen tijdens haar leven.

Bekijk bij:

Cinemember

Volver trailer en bijzonderheden

Op het filmfestival van Cannes werd de film genomineerd voor een Gouden Palm. De film won er prijzen voor beste script en beste actrice (voor de gehele vrouwelijke cast).

Trailer van VolverBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Volverhttps://i1.ytimg.com/vi/ABSvppyQGdE/hqdefault.jpg2019-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pedro Almodvar regisseerde eerder La Mala Educacin, Hable con ella en Todo Sobre Mi Madre.

Volver - Bioscopen, Tijden & Tickets

Volver in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Volver zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Na haar dood keert een moeder als geest terug naar haar huis om wat zaken recht te zetten, die ze niet kon oplossen tijdens haar leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Volver is een bruisende en geestige film van Pedro Almodvar, over een excentrieke familie van vrouwen, moederschap, het leven en de dood. Met glansrollen voor Penélope Cruz en Carmen Maura.

Volver is een bruisende en geestige film van Pedro Almodvar, over een excentrieke familie van vrouwen, moederschap, het leven en de dood. Met glansrollen voor Penélope Cruz en Carmen Maura. Raimunda (Penélope Cruz) woont in Madrid met haar 14-jarige dochter Paula en haar luie dronkaard van een man. Haar zus Soledad (Lola Duenas) is gescheiden en runt een illegale haarsalon vanuit haar appartement. Drie jaar geleden verloren de zussen hun ouders in een brand. Wanneer hun tante Paula overlijdt, nemen de zaken een bovennatuurlijke wending: moeder Irene (Carmen Maura) keert terug vanuit de dood om losse eindjes op te lossen.