compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Vozvrashcheniye

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch van Vozvrashcheniye

The Return 1

The Return 1

Delen op facebook
Vozvrashcheniye
Nederlandse première: 1-4-2004
Russische Federatie, 2003, 105 min,

Het leven van twee broertjes wordt plots overhoop gehaald wanneer hun vader na 10 jaar afwezigheid opnieuw verschijnt. Is deze man echt hun vader, en waarom komt hij na zoveel jaren weer terug? Ze gaan met hem op reis...

bijzonderheden

Winnaar van de Gouden Leeuw op het Filmfestival van Venetië (2003). Veertig jaar eerder ging die prijs naar De Jeugd van Ivan, het speelfilmdebuut van Andrei Tarkovski, met wie Zvyagintsev sinds zijn bekroning veelvuldig is vergeleken. Hoofdrolspeler Vladimir Garin (Andrei) verdronk kort na de opnamen in een meertje waar een aantal scenes werden geschoten.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Andrei Zvyagintsev (Rusland, 1964) woont sinds 1986 in Moskou, waar hij na zijn acteeropleiding in diverse theaterstukken speelde. Ook regisseerde hij drie afleveringen van een televisieserie. 'The Return' is zijn eerste speelfilm.

Recensies van Vozvrashcheniye

Vozvrashcheniye - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vozvrashcheniye in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vozvrashcheniye zien? Koop of huur de film hier:Het leven van twee broertjes wordt plots verward wanneer hun vader na 10 jaar afwezigheid opnieuw verschijnt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ren Film, United King Films