compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > Vozvrashcheniye

Vozvrashcheniye

***1/20
Waardering: 3.8/5

drama, filmhuis

Pitch van Vozvrashcheniye
The Return 1
The Return 1
Delen op facebook
Vozvrashcheniye
Nederlandse première: 1-4-2004
Russische Federatie, 2003, 105 min,
Het leven van twee broertjes wordt plots overhoop gehaald wanneer hun vader na 10 jaar afwezigheid opnieuw verschijnt. Is deze man echt hun vader, en waarom komt hij na zoveel jaren weer terug? Ze gaan met hem op reis...
bijzonderheden over Vozvrashcheniye
Winnaar van de Gouden Leeuw op het Filmfestival van Venetië (2003). Veertig jaar eerder ging die prijs naar De Jeugd van Ivan, het speelfilmdebuut van Andrei Tarkovski, met wie Zvyagintsev sinds zijn bekroning veelvuldig is vergeleken. Hoofdrolspeler Vladimir Garin (Andrei) verdronk kort na de opnamen in een meertje waar een aantal scenes werden geschoten.
Aanloop van Vozvrashcheniye
Andrei Zvyagintsev (Rusland, 1964) woont sinds 1986 in Moskou, waar hij na zijn acteeropleiding in diverse theaterstukken speelde. Ook regisseerde hij drie afleveringen van een televisieserie. 'The Return' is zijn eerste speelfilm.
Recensies van Vozvrashcheniye
BioscoopAgenda van Vozvrashcheniye

Vozvrashcheniye in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vozvrashcheniye zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Vozvrashcheniye.


Het leven van twee broertjes wordt plots verward wanneer hun vader na 10 jaar afwezigheid opnieuw verschijnt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen