compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, avontuur, drama, science fiction

Pitch van War for the Planet of the Apes
War for the Planet of the Apes filmstill
War for the Planet of the Apes filmstill
Delen op facebook
War for the Planet of the Apes
Nederlandse première: 13-7-2017
Verenigde Staten, 2017, 140 min,
De mensapen en de mensen zijn volop in oorlog en Caesar moet het opnemen tegen een meedogenloze kolonel. Als de mensapen grote verliezen lijden begint Caesar te worstelen met zijn instincten. Een nieuwe oorlog zal het lot van beide soorten bepalen.
trailer en bijzonderheden over War for the Planet of the Apes
Dit is de derde film in de reeks na Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes. Een vierde film is inmiddels in ontwikkeling.
Aanloop van War for the Planet of the Apes
Nieuw in deze film is de rol van de kolonel, gespeeld door Woody Harrelson. Er zullen geen acteurs te zien zijn die in de eerdere films te zien waren.
Onze recensie
****0

Recensie War For The Planet Of The Apes

War For The Planet Of The Apes is derde film in de reeks nieuwe Planet Of The Apes-films. Deze derde en laatste film is een meer dan uitstekend slotstuk. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.