compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Waves

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Waves is een ontroerend verhaal over de kracht van medeleven en groei in de meest donkere tijden, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het levendige landschap van Zuid Florida
Delen op facebook
Waves
Verenigde Staten, 135 min,

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Waves trailer

Trailer van WavesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Waveshttps://i1.ytimg.com/vi/2szw20YtMXo/hqdefault.jpg2020-03-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Waves - Bioscopen, Tijden & Tickets

Waves in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Waves is een ontroerend verhaal over de kracht van medeleven en groei in de meest donkere tijden, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het levendige landschap van Zuid Florida. WAVES gaat over de emotionele reis die een Afro-Amerikaanse familie doormaakt, met aan het hoofd een integere, maar dominante vader, gespeeld door Sterling K. Brown (This is Us). Ze ontdekken allemaal op hun eigen manier hoe ze om moeten gaan met angst, liefde en vergeving en hoe ze de weg naar elkaar terug kunnen vinden na een traumatische gebeurtenis.
De indrukwekkende ensemblecast bestaat o.a. uit Kelvin Harrison Jr. (The Photograph, The High Note, Luce), Sterling K. Brown (This is Us, Black Panther), Taylor Russell (Escape Room, Lost in Space), Lucas Hedges (Honey Boy, Manchester By the Sea), Alexa Demie (Mid 90’s, Euphoria) en Renée Elise Goldsberry (The House With a Clock in its Walls, Sisters) en is geschreven en geregisseerd door Trey Edward Shults (It Comes at Night). Deze derde film van regisseur Shults is een persoonlijke boodschap over liefde en verlies en het verhaal wordt voortgedreven door een dynamische en meeslepende soundtrack met o.a. nummers van Frank Ocean, Radiohead en een betoverende score van Academy Award-winnend duo Trent Reznor en Atticus Ross (The Social Network).

Productiemaatschappij: A24