compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

biografie, drama, fantasy, komedie

Pitch van Welcome to Marwen
Welcome to Marwen: Steve Carell (Mark Hogancamp / Cap'n Hogie)
Welcome to Marwen: Steve Carell (Mark Hogancamp / Cap'n Hogie)
Delen op facebook
Welcome to Marwen
Nederlandse première: 10-1-2019
Verenigde Staten, 2018, 116 min,
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een uitstekende tekenaar die bruut wordt mishandeld en daarna niet meer kan tekenen. Hij vindt een uitlaatklep Door een oppendorp te bouwen en als kunstinstallatie te presenteren.
trailer en bijzonderheden over Welcome to Marwen
Film is gebaseerd op de documentaire Marwencol (2010), wat ook in werkelijkheid de naam is voor het poppendorp..
Aanloop van Welcome to Marwen
Oscarwinnaar Robert Zemeckis maakte eerder Forrest Gump, Flight en Cast Away.
Steve Carrell is beroemd geworden vanweg zijn komische rollen, maar recentelijk maakt hij e3l filmhujsfilms.
BioscoopAgenda van Welcome to Marwen

Welcome to Marwen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Welcome to Marwen zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een uitstekende tekenaar die bruut wordt mishandeld en daarna niet meer kan tekenen. Hij vindt een uitlaatklep Door een oppendorp te bouwen en als kunstinstallatie te presenteren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen.

Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen. Het scenario voor Welcome to Marwen is geschreven door Caroline Thompson en door Robert Zemeckis, die de film ook produceerde samen met Oscarwinnend producent Steve Starkey (Forrest Gump, Flight), Jack Rapke (Cast Away, Flight) en Cherylanne Martin (The Pacific, Flight) van Zemeckis' bij Universal ondergebrachte productiemaatschappij ImageMovers. Uitvoerend producenten zijn Jackie Levine en ook Jeff Malmberg, die in 2010 de aangrijpende documentaire maakte waarop de film is gebaseerd.
Verder met o.a. Leslie Mann, Merrit Wever, Eiza González, Gwendolyn Christie, Janelle Monáe, Leslie Zemeckis, Diane Kruger en Neil Jackson.