compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Where'd You Go, Bernadette

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAngst

Pitch

Een liefhebbende moeder wordt gedwongen om opnieuw contact te maken met haar creatieve passies nadat ze zichzelf jarenlang heeft opgeofferd voor haar gezin. Haar sprong in het diepe neemt haar mee op een episch avontuur dat haar leven een vliegende start geeft en leidt tot haar triomfantelijke herontdekking.
Delen op facebook
Where'd You Go, Bernadette
Verenigde Staten, 2019, 110 min,

Bekijk bij:

meJane

Where'd You Go, Bernadette trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het roman met dezelfde titel van Maria Semple.

Trailer van Where'd You Go, BernadetteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Where'd You Go, Bernadettehttps://i1.ytimg.com/vi/TG-L7WPCQfw/hqdefault.jpg2019-05-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Richard Linklater is meestal geïnteresseerd in relationele coming of age drama's, zoals Boyhood (2014), Before Midnight (2013) en Before Sunrise (1995).
Cate Blanchett is bekend van Carol (2015), Blue Jasmine (2013) en The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001).

Where'd You Go, Bernadette - Bioscopen, Tijden & Tickets

Where'd You Go, Bernadette in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Where'd You Go, Bernadette zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een liefhebbende moeder wordt gedwongen om opnieuw contact te maken met haar creatieve passies nadat ze zichzelf jarenlang heeft opgeofferd voor haar gezin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bernadette Fox (Cate Blanchett) is een getalenteerde architect. Wanneer een project in LA een grote tegenslag voor haar wordt, besluit ze samen met haar man naar Seattle te verhuizen. Ze krijgen een dochter, maar verder sluit Bernadette zich voor andere mensen af. Volledig in haar eigen bubbel probeert ze een reis voor haar dochter naar Antartica te organiseren, hierin krijgt ze hulp van haar digitale assistent Manjula. Wanneer blijkt dat haar enige contactpersoon in de buitenwereld een criminele organisatie blijkt te zijn, vlucht Bernadette. Haar man en dochter gaan op reis om hun vrouw en moeder terug te vinden, dit brengt ze op bijzondere plekken. Where’d You Go, Bernadette is gebaseerd het bestseller boek van Maria Semple met Cate Blanchett in de hoofdrol.

Productiemaatschappij: Annapurna Pictures, Color Force