compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Where'd You Go, Bernadette

Where'd You Go, Bernadette

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, komedie, mysterie

Pitch van Where'd You Go, Bernadette
Bernadette Fox (Cate Blanchett) is een getalenteerde architect. Wanneer een project in LA een grote tegenslag voor haar wordt, besluit ze samen met haar man naar Seattle te verhuizen. Ze krijgen een dochter, maar verder sluit Bernadette zich voor andere mensen af...
Delen op facebook
Where'd You Go, Bernadette
Verenigde Staten, 2019, 109 min,
trailer
BioscoopAgenda van Where'd You Go, Bernadette

Where'd You Go, Bernadette in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Bernadette Fox (Cate Blanchett) is een getalenteerde architect. Wanneer een project in LA een grote tegenslag voor haar wordt, besluit ze samen met haar man naar Seattle te verhuizen. Ze krijgen een dochter, maar verder sluit Bernadette zich voor andere mensen af. Volledig in haar eigen bubbel probeert ze een reis voor haar dochter naar Antartica te organiseren, hierin krijgt ze hulp van haar digitale assistent Manjula. Wanneer blijkt dat haar enige contactpersoon in de buitenwereld een criminele organisatie blijkt te zijn, vlucht Bernadette. Haar man en dochter gaan op reis om hun vrouw en moeder terug te vinden, dit brengt ze op bijzondere plekken. Where’d You Go, Bernadette is gebaseerd het bestseller boek van Maria Semple met Cate Blanchett in de hoofdrol.