compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Winchester: The House That Ghosts Built

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Winchester: The House That Ghosts Built

Helen Mirren (Sarah Winchester)

Helen Mirren (Sarah Winchester)

Delen op facebook
Winchester: The House That Ghosts Built
Nederlandse première: 8-2-2018
Australië, Verenigde Staten, 2018, 100 min,

De weduwe van wapenfabrikant Winchester is er van overtuigd dat ze wordt gekweld door geesten van mensen die door wapens van haar man zijn omgebracht. Om dit tegen te gaan laat ze haar huis steeds verbouwen, waardoor dit steeds meer op een labyrint begint te lijken.

Bekijk bij:

meJane

Winchester: The House That Ghosts Built trailer en bijzonderheden

Deze film is opgenomen in een 'echt spookhuis': het Winchester Mystery House in Californië. Er wordt gezegd dat dit huis behekst is door mensen die door de Winchester-wapens zijn omgekomen. Het huis is in 1884 gebouwd door Sarah Winchester, de weduwe van pistoolfabrikant William Wirt Winchester. Veel binnenopnamen zijn echter elders opgenomen: het huis bleek van binnen namelijk niet ruim genoeg.

Trailer van Winchester: The House That Ghosts BuiltBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Winchester: The House That Ghosts Builthttps://i1.ytimg.com/vi/rj0MQ8gNsxg/hqdefault.jpg2017-12-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste horrorfilm waarin Helen Mirren speelt. Het Duitse regisseursduo Michael Spierig en Peter Spierig hebben wel ervaring met horrorfilms; zo maakten ze de vampierenfilm Daybreakers(2009) en de zombiefilm Undead (2003). Recenter maakten ze de sciencefictionfilm "Predestination"(2014) met Ethan Hawke.

Winchester: The House That Ghosts Built - Bioscopen, Tijden & Tickets

Winchester: The House That Ghosts Built in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Winchester: The House That Ghosts Built zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De weduwe van wapenfabrikant Winchester, gespeeld door Helen Mirren, is er van overtuigd dat geesten van met Winchester-wapens gedode mensen haar achtervolgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen. Nadat haar man en kind plotseling overlijden werpt ze zich op de constante verbouwing van het gigantische Winchester Mystery House, dat ontworpen is om de kwade geesten weg te houden. Wanneer de sceptische psychiater Eric Price naar het landgoed gestuurd wordt om Sarah’s geestesgesteldheid te evalueren, komt hij er achter dat haar obsessie met het bovennatuurlijke misschien nog niet zo gek is.
Winchester neemt het publiek mee in een labyrinth-achtig huis waarvan gezegd wordt dat het één van de meest bezeten plaatsen ter wereld is. Vrijwel direct na de dood van Sarah werd het Winchester Mystery House opengesteld voor publiek als een toeristische attractie. Deze mysterieuze villa is te bezoeken in San Jose in de Verenigde Staten.

Productiemaatschappij: Blacklab Entertainment, Imagination Design Works

Cast & Regisseur