compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Wise Blood

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

Meeslepend en liefdevol drama over het geheugenverlies van een man en het liefdesverhaal dat zijn geschiedenis herschrijft.
Delen op facebook
Wise Blood
Nederlandse première: 5-5-2022
België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2020, 99 min,

Wise Blood trailer

Trailer van Wise BloodBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wise Bloodhttps://i1.ytimg.com/vi/JN5O6El_xv8/hqdefault.jpg2022-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wise Blood - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wise Blood in de bioscoop

Wil je Wise Blood zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

We vertrouwen op onze herinneringen om ons te vertellen wie we zijn. Maar wat als die herinneringen verdwijnen? Wiens verhalen komen er daarvoor in de plaats? Dat is waar Phil (Bouli Lanners), een Waalse man op een afgelegen Schots eiland, mee worstelt. Na een hersenbloeding wordt hij wakker met geheugenverlies. Millie (Michelle Fairley), de dochter van Phils baas, ontfermt zich over hem. Ze helpt hem om weer aan zijn eigen leven te wennen, vertelt hem waar hij vandaan komt, waar hij wel en niet van houdt, en dat zij een geheime verhouding hadden. Het is weer voorzichtig aftasten, maar gaandeweg geven ze zich aan elkaar over. Oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde? Nobody Has to Know is het Engelstalige speelfilmdebuut van regisseur Bouli Lanners (Les géants, Eldorado). Hij speelt zelf de hoofdrol, naast Games of Thrones-actrice Michelle Fairley. De film ging in première op het Toronto International Film Festival.