compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wonderstruck

Wonderstruck

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

drama

Pitch van Wonderstruck
Wonderstruck: Julianne Moore (Lillian Mayhew / Older Rose) en Oakes Fegley (Ben)
Wonderstruck: Julianne Moore (Lillian Mayhew / Older Rose) en Oakes Fegley (Ben)
Delen op facebook
Wonderstruck
Nederlandse première: 7-12-2017
Verenigde Staten, 2017, 117 min,
In deze film van Todd Haynes gaan een jongen in het Midwesten van nu en een meisje in het New York van vijftig jaar geleden op zoek naar het mysterie dat hen beiden verbindt.
trailer en bijzonderheden over Wonderstruck
Dit is de vierde keer dat regisseur Todd Haynes samenwerkt met Julianne Moore.
Aanloop van Wonderstruck
Todd Haynes is onder andere bekend als regisseur van de film Velvet Goldmine en voor muziekvideo's van de experimentele rockband Sonic Youth.
BioscoopAgenda van Wonderstruck

Wonderstruck in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wonderstruck zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In deze film van Todd Haynes gaan een jongen in het Midwesten van nu en een meisje in het New York van vijftig jaar geleden op zoek naar het mysterie dat hen beiden verbindt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.
Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Martin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.