compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > You Were Never Really Here

You Were Never Really Here

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, mysterie, thriller

Pitch van You Were Never Really Here
Delen op facebook
You Were Never Really Here
Nederlandse première: 4-1-2018
Frankrijk, Verenigde Staten, 2017, 90 min,
Joe is een oorlogsveteraan en getraumatiseerd: hij is een schaduw van zichzelf. Van een bevriende privédetective krijgt hij de opdracht de dochter van een politicus op te sporen. Hij komt terecht in een web van geweld en corruptie.
trailer en bijzonderheden over You Were Never Really Here
Deze film won op het filmfestival van Cannes de prijs voor het beste scenario. De film moest de prijs delen met The Killing of a Sacred Deer.
Aanloop van You Were Never Really Here
"Lynne Ramsey" maakte eerder het beklemmende drama We Need to Talk About Kevin.
BioscoopAgenda van You Were Never Really Here

You Were Never Really Here in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je You Were Never Really Here zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Joe is een oorlogsveteraan en getraumatiseerd: hij is een schaduw van zichzelf. Van een bevriende privédetective krijgt hij de opdracht de dochter van een politicus op te sporen. Met Joaquin Phoenix.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
You Were Never Really Here is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master) en was geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.