compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

The Killing of a Sacred Deer

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Killing of a Sacred Deer

Barry Keoghan (Martin)

Barry Keoghan (Martin)

Delen op facebook
The Killing of a Sacred Deer
Nederlandse première: 30-11-2017
Ierland, Verenigd Koninkrijk, 2017, 121 min,

Steven en Anna hebben het ideale leven: twee voorbeeldige kinderen, een mooi huis en uiterst succesvolle carrières. Maar als Steven de vaderloze tiener Martin in huis neemt, verschijnen er donkere onheilswolken aan de horizon.

The Killing of a Sacred Deer trailer en bijzonderheden

Deze film bevat echte hartoperatiebeelden. Ze zijn opgenomen tijdens de operatie van een patiënt die een vierdubbele bypass moest ondergaan.

Trailer van The Killing of a Sacred DeerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Killing of a Sacred Deerhttps://i1.ytimg.com/vi/EGCBg8BreH0/hqdefault.jpg2017-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Yorgos Lanthimos regisseerde eerder de zwarte comedy The Lobster, waarin "Colin Farrel" eveneens de hoofdrol speelde.

The Killing of a Sacred Deer - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Killing of a Sacred Deer in de bioscoop

Wil je The Killing of a Sacred Deer zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Steven (Colin Farrell) en Anna (Nicole Kidman) hebben twee voorbeeldige kinderen, een mooi huis en mooie carrières. Maar als Steven tiener Martin in huis neemt, spat de idylle als een zeepbel uiteen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dr Steven Murphy (Colin Farrell) is een gerenommeerd chirurg die met zijn volmaakte vrouw, oogarts Anna (Nicole Kidman) en hun twee voorbeeldige kinderen een perfect gezin vormt. Tot Martin (Barry Keoghan), een vaderloze tiener die Steven onder zijn vleugel heeft genomen, aan de poorten van hun idyllische bestaan komt rammelen.
Martin dringt steeds verder het gezin binnen. Als hij Steven confronteert met een gebeurtenis uit het verleden, wordt de duistere aard van zijn doel duidelijk.

Productiemaatschappij: A24, Arri Rental, Chapman/Leonard Studio Equipment, Element Pictures, Film4, Front Row Filmed Entertainment, Haut et Court, Madman Entertainment, Three Point Capital

Cast & Regisseur