compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Your Name > Detailinformatie

Your Name

****1/2
Waardering: 4.3/5

Detailinformatie over de film Your Name

Voor alle leeftijden

animatie, drama, fantasy, romantiek

Meer info voor de echte fans

Met de stem van

Etsuko Ichihara
Etsuko Ichihara
Hitoha Miyamizu
Ryunosuke Kamiki
Ryunosuke Kamiki
Taki Tachibana
Masami Nagasawa
Masami Nagasawa
Miki Okudera
Sayaka Ohara
Sayaka Ohara
Futaha Miyamizu
Fûrin Cha
Fûrin Cha
Teshigawara's Father
Kazuhiko Inoue
Kazuhiko Inoue
Taki's Father

Muziek

Productie-
maatschap-
pijen

Amuse, ANS, CoMix Wave Films, East Japan Marketing & Communications Inc., Efilm, Kadokawa, Lawson HMV Entertainment (LHE), Toho Company, Vogue Ting
Synopsis distributeur
Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.
Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven?