compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Your Name

****1/2
Waardering: 4.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Your Name

Your Name filmstill

Your Name filmstill

Delen op facebook
Your Name
Nederlandse première: 2-11-2017
Japan, 2016, 106 min,

Een meisje van het platteland en een jongen in de stad dromen over elkaars leven. Wat betekent dit? Ze besluiten beide om elkaar op te sporen en uit te vinden wat ze voor elkaar betekenen.

Bekijk bij:

Your Name trailer en bijzonderheden

Deze anime was dé grote filmhit van 2016 in Japan. De film stond bovenaan de box-office en won vele prijzen.

Trailer van Your NameBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Your Namehttps://i1.ytimg.com/vi/tSc-z4D_o18/hqdefault.jpg2017-11-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van deze film is Makoto Shinkai. Hij schreef ook het boek waarop de film is gebaseerd.

Your Name - Bioscopen, Tijden & Tickets

Your Name in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Your Name zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een meisje van het platteland en een jongen in de stad dromen over elkaars leven. Wat betekent dit? Ze besluiten beide om elkaar op te sporen en uit te vinden wat ze voor elkaar betekenen. Japanse anime-hit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.
Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven?

Productiemaatschappij: Amuse, ANS, CoMix Wave Films, East Japan Marketing & Communications Inc., Efilm, Kadokawa, Lawson HMV Entertainment (LHE), Toho Company, Vogue Ting

Cast & Regisseur

Etsuko Ichihara

Hitoha Miyamizu
Ryunosuke Kamiki

Taki Tachibana
Masami Nagasawa

Miki Okudera
Sayaka Ohara

Futaha Miyamizu
Radwimps

Muziek
Your Name poster