compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Your Name > Meningen

Your Name

****1/2
Waardering: 4.3/5

Meningen over de film Your Name

Voor alle leeftijden

animatie, drama, fantasy, romantiek

Your Name filmstill
Geef ook je mening over Your Name
1 Mening over Your Name
Leo123
Leo123
22-11-2017

"Verwevenheid des levens"
Gezien in: Pathé de Munt, Amsterdam d.d. 21-11-2017

Prachtige Japanse tekenfilm over het verwisselen van je ik, het eens per 1200 jaar langs komen van een komeet en de verwevenheid van tijd en levens.

Waardering:  ****0

Synopsis distributeur
Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.
Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven?