compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

The Beast in the Jungle

***00
Waardering: 3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film The Beast in the Jungle

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

drama, filmhuis

Wil je The Beast in the Jungle zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 28 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


John leeft met het gevoel dat hem iets slechts zal overkomen. Dit gevoel is zo sterk dat het hij er verlamt van raakt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tegen de achtergrond van een afgelegen Engels landhuis speelt het raadselachtige liefdesverhaal van John Marcher en May Bartram.

Tegen de achtergrond van een afgelegen Engels landhuis speelt het raadselachtige liefdesverhaal van John Marcher en May Bartram. John gaat door het leven met het voorgevoel dat hem een onheilspellende gebeurtenis zal overkomen. Dit gevoel is zo hevig dat het hem verlamt. De enige aan wie hij dit toevertrouwt is May, die besluit om samen met hem op dat moment te wachten. May ontwikkelt gevoelens van ware liefde voor hem. John wordt echter beheerst door zijn onrust en angst, waardoor de liefde tussen hen gedoemd lijkt te mislukken. Dit epische duet is gebaseerd op de novelle The Beast in the Jungle van Henry James, geschreven in 1903. In deze dansante bewerking strekt het verhaal zich uit van eind 19de eeuw tot in het heden.