compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Coco > Meningen

Coco

****1/2
Waardering: 4.5/5

Meningen over de film Coco

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, musical, mysterie

Coco filmstill
Geef ook je mening over Coco
1 Mening over Coco
Leo123
Leo123
13-12-2017

"Muziek, dood en familiebanden."
Gezien in: Pathé de Munt, Amsterdam d.d. 12-12-2017

Top animatiefilm: humorvol verhaal over de liefde voor muziek, het hiernamaals, het belang van familiebanden en verraad.

Waardering:  ****0

Synopsis distributeur
Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.
Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.
Voor de vertoning van Coco zit de korte film 'Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.