compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Coco

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Coco

Coco filmstill

Coco filmstill

Delen op facebook
Coco
Nederlandse première: 29-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 126 min,

Coco wil dolgraag muziek maken maar mag dit niet van zijn familie. Tijdens zijn zoektocht naar de reden hiervan, komt hij - op de Mexicaanse Dag van de Doden - terecht in het Land van de Doden. Daar begint het avontuur pas echt.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXDisney+

Coco trailer en bijzonderheden

De film brak het record voor de langste productie van een Pixar-film: het duurde van 2011 tot en met 2017 om de film te maken.

Trailer van CocoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cocohttps://i1.ytimg.com/vi/jYmhVKZDHeI/hqdefault.jpg2017-11-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Lee Unkrich, die deze film samen regisseerde met Adrian Molina, maakte eerder Toy Story 3 en deelde de regie van Finding Nemo en Toy Story 2.

Coco - Bioscopen, Tijden & Tickets

Coco in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Coco zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Disney+

Coco wil dolgraag muziek maken maar mag dit niet van zijn familie. Hij wil weten waarom dit zo is. Op zijn zoektocht komt hij terecht in het Land van de Doden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.
Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.
Voor de vertoning van Coco zit de korte film 'Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.

Productiemaatschappij: Cinecolor Films, Forum Hungary, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Japan, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur

Benjamin Bratt

Ernesto de la Cruz
Cheech Marin

Corrections Officer
Adrian Molina

Regisseur
Lee Unkrich

Regisseur