compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Finding Nemo

Finding Nemo

****1/2
Waardering: 4.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Finding Nemo

Delen op facebook
Finding Nemo
Nederlandse première: 27-11-2003
Verenigde Staten, 2003, 101 min,
Marlin is een vis die samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje leidt. Wanneer Nemo in het aquarium van een tandarts belandt is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, een vis met het slechtste geheugen, maar ook het grootste hart van de hele oceaan.

Finding Nemo trailer en bijzonderheden

Haalde van alle uitgebrachte Disney films tot 2003 het meeste geld op: al meer dan 450 miljoen dollar in totaal, meer dan The Lion King, Disney's hit uit 1994. Met een budget van 94 miljoen dollar was dat dus een goede investering. Winnaar van de Oscar in de categorie 'beste animatiefilm' (2004).
Trailer van Finding NemoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Finding Nemohttps://i1.ytimg.com/vi/PxKNcFTzm4Q/hqdefault.jpg2003-11-27

Aanloop

Andrew Stanton regisseerde eerder ook Een Luizenleven (1998). John Lasseter produceerde met zijn animatiestudio Pixar de geestige Toy Story-films, A Bug's Life en Monsters, Inc. (NL).

Recensies van Finding Nemo

Finding Nemo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Finding Nemo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Finding Nemo zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 17 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vadervis Marlin moet zijn zoonlief Nemo redden uit aquarium van een tandarts. Hij krijgt hulp van Dory, een vis met het slechtste geheugen, maar ook het grootste hart van de hele oceaan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

Nieuws over Finding Nemo