compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 'Stand alone-film Obi Wan Kenobi'

'Stand alone-film Obi Wan Kenobi'

Er zijn geruchten gaande dat er een stand alone-film komt van het Star Wars personage Obi Wan Kenobi. Voor de meeste wel bekend als de wijze mentor van Luke Skywalker en als een jonge Jedi-meester gespeeld door Ewan McGregor.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Op het moment zijn ze nog druk bezig met, "Star Wars: Episode VII", die in 2015 uitkomt en de twee sequels die volgen in 2017 en 2019. Om de gaten wat op te vullen, zullen er twee stand alone-films worden uitgebracht. De eerste film wordt geregisseerd door Gareth Edwards en moet uitkomen op 16 december 2016. Josh Trank zal de tweede film regisseren en deze zal in mei 2018 verschijnen.

In eerste instantie was het niet de bedoeling om een stand alone-film te maken, van een Jedi of Sith personage. Maar door de grote populariteit van Obi Wan Kenobi, komt daar toch verandering in. Een team van vormgevers en een schrijver werken al aan enkele concepten voor deze Jedi spinoff.

Het personage werd in Star Wars: Episode IV - A New Hope, V en VI (de originele trilogie), vertolkt door de overleden acteur Alec Guinness. De drie films die daarop volgden, nam Ewan McGregor de rol op zich.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.