compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Beelden eerste film Britt Dekker
Eye witness report

Beelden eerste film Britt Dekker

24-9-2019 : Britt Dekker was in de afgelopen weken bezig met een film die zij zelf bedacht heeft: Whitestar. BiosAgenda.nl was op bezoek op de filmset en sprak daar actrice Tina de Bruin en acteur/zanger Tim Douwsma.

Delen op facebook

TV-celebrity Britt Dekker, daarnaast ook bekend van haar Youtube-kanaal ‘PaardenTV’, heeft haar eigen film bedacht. Michiel Peereboom, die eerder De Film van Dylan Haegens ontwikkelde — bewerkte het idee tot een filmscript. Dekker zelf speelt een rol in de film, alsook haar paard George. Jamel Aattache, die eerder de succesvolle Zwaar Verliefd! (2017) regisseerde, tekende voor de regie.

De familiefilm gaat over Megan die haar liefde voor paardrijden van haar vader heeft geërfd. Haar vader werd ziek en overleed, maar de liefde voor paardrijden ging nooit weg, daarom wilt ze niets liever dan haar eigen paard. Op de manege komt ze Whitestar tegen. Het duurt niet lang totdat de mensen van de manege doorhebben dat Megan en Whitestar heel goed samen kunnen rijden en een speciale band hebben. Alex (Kees Boot) vindt Whitestar een onhandelbaar paard, die niet past op een manege. Megan laat echter zien dat Whitestar over veel talenten beschikt, toch raken ze van elkaar gescheiden.Naast Kees Boot — bekend van de tv-serie 'Moordvrouw' (2014-2017) en 'Toren C' (2014) — spelen er veel bekende acteurs mee zoals Daniël Boissevain — All Stars (1997) en Alberta (2016) — en ook bekende Youtubers zoals Sterre Koning.

De film Whitestar is 9 oktober in de bioscoop in Nederland en 16 oktober in België.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.