compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Whitestar

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Whitestar

Valentijn Avé (Eddy (jong)) en Richelle Plantinga (Megan (jong))

Valentijn Avé (Eddy (jong)) en Richelle Plantinga (Megan (jong))

Delen op facebook
Whitestar
Nederlandse première: 9-10-2019
Nederland, 2019, 82 min,

Het springpaard Whitestar wordt afgedankt, maar Britt ontdekt dat het paard bijzondere talenten heeft. De paardeneigenaar haalt hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden. Maar Britt en Whitestar hebben samen een band.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Whitestar trailer en bijzonderheden

Whitestar wordt gespeeld door het paard George van Britt Dekker. waarschijnlijk speelt Esra de Ruiter, co-presentatrice van de YouTube-kanaal PaardenpraatTV ook een rol.

Trailer van WhitestarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Whitestarhttps://i1.ytimg.com/vi/KVzK1UVuc-4/hqdefault.jpg2019-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van Britt Dekker, zij is vooral bekend van tv-programma's en van haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV.
Regisseur Jamel Aattache maakte eerder "Zwaar Verliefd" (2018).
De productiemaatschappijen waren eerder betrokken bij Hartenstraat (2014) en YouTube-spinn-off De Film van Dylan Haegens (2018).

Whitestar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Whitestar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Whitestar zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

De springpaard Whitestar wordt afgedankt, maar Britt ontdekt dat het paard bijzondere talenten heeft. De paardeneigenaar haalt hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Productiemaatschappij: 2CFilm

Cast & Regisseur

Nieuws over Whitestar