compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Kees Boot

Kees Boot

Kees Boot: films, nieuws

 

Biografie van Kees Boot

Kees Boot is een Nederlandse acteur. Hij is bekend van theater, films, tv-series reclames. Hij speelt vaak de rol van rechercheur of agent.

Kees Boot werd in 1970 geboren in Dronten. Hij studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en haalde er zijn diploma in 1995. Hij maakte deel uit van theatergroep Tevengebroed en speelde in voorstellingen zoals Bierkaai, Kaalslag en OUT.

Hij brak nationaal door als manager John in een Cup-a-soup reclame. Boot speelde in succesvolle theaterproducties als Popcorn en Aan het Einde van de Regenboog. Hij was ook te zien in de musical Ciske de Rat als de vader van Ciske. Ook is Boot te zien in Moordwijven (2007), Sint (2010) en Hoe Duur was de Suiker (2013).

Trivia over Kees Boot

Kees Boot laat in 2013 een hele andere kant van zich zien in Expeditie Robinson.

Kees Boot In het nieuws

SHORT 245: Beste Vrienden

15-11-2016 Deze week een wat langere, maar erg leuke short. Beste Vrienden is een horrorkomedie waar we bekende gezichten langs zien komen zoals Huub Smit, Kees Boot en Brainpower. Enjoy!

Faberyayo in Hartenstraat

7-10-2013 Enige tijd geleden maakte Sanne Vogel de cast bekend van haar regiedebuut Hartenstraat. Daar zijn nu enkele namen bij gekomen. Een opvallende naam is Pepijn Lanen, bekend van de Jeugd van Tegenwoordig.

Najib op de duurste NL filmset ooit

Filmsetbezoek 'Valentino'

30-8-2012 BiosAgenda.nl bracht een bezoek aan de filmset van Valentino, de nieuwste film van Najib Amhali. De set bevond zich bij een autodealer van hele dure auto's.

Laatste filmnieuws

Kees Boot Feiten

acteur
Geboren 26-3-1970
Kees Boot is een Nederlandse acteur. Hij speelt onder andere in Moordwijven, Sint en Hoe Duur was de Suiker. In 2013 doet hij mee aan Expeditie Robinson.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

82 films in Den Haag deze week

82 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl