compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > BLADE RUNNER vanaf 1 november in de bioscoop

BLADE RUNNER vanaf 1 november in de bioscoop

2-10-2019 Blade Runner (THE FINAL CUT) THE FUTURE IS NOW met HARISSON FORD en RUTGER HAUER is vanaf 1 november tijdelijk terug in de bioscoop — voor de eerste keer ook in IMAX — Voorverkoop begint vandaag, woensdag 2 oktober, via de reguliere voorverkoopadressen!

Delen op facebook
Rutger Hauer als replicant Roy Batty © 2019 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.

Rutger Hauer als replicant Roy Batty © 2019 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.

„LOS ANGELES, NOVEMBER 2019” - Zo begint Ridley Scott’s indrukwekkende sciencefictionfilm Blade Runner (1982), vlak voor het openingsshot van de stad in een dan nog betrekkelijk verre toekomst. Filmliefhebbers kunnen nu zelf ervaren in hoeverre dit toekomstbeeld uit 1982 waarheid is geworden: ‘The Future Is Now’!

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) tijdelijk terug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Tickets zijn vanaf vandaag (woensdag 2 oktober) verkrijgbaar via de reguliere voorverkoopadressen.

Met zijn bijzondere sets, baanbrekende special effects, indrukwekkende kostuums en prachtige camerawerk biedt BLADE RUNNER (THE FINAL CUT) – THE FUTURE IS NOW een unieke blik op een dystopische samenleving in de nabije toekomst.

De onlangs overleden Nederlandse acteur Rutger Hauer brak destijds met de film door in de VS. Hij vertolkt de rol van Roy Batty, een menselijke kloon (een zogenaamde replicant) die op de hielen wordt gezeten door Rick Deckard (Harrison Ford), een agent (Blade Runner) gespecialiseerd in het uitschakelen van replicants.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.