compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Boer zoekt vrouw wordt verfilmd

Boer zoekt vrouw wordt verfilmd

Opnames starten herst 2008

Geïnspireerd door de zeer succesvolle gelijknamige TV-serie Boer zoekt vrouw, die momenteel alle kijkcijferrecords verbreekt, en de film Schatjes! zijn de producenten van de Kameleon-films en De Scheepsjongens van Bontekoe voornemens nog dit jaar te starten met de opnamen van een speelfilm.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het intitiatief komt van regisseur Steven de Jong en producenten Klaas de Jong en Jos van der Linden. De voorlopige titel van deze romantische plattelandskomedie voor het hele gezin is Boer roept vrouw. De film wordt gemaakt in samenwerking met Bridge Entertainment Group. Voorjaar 2009 wordt de film in de bioscoop verwacht.

Steven de Jong: 'Voor het TV-progamma 'Boer zoekt vrouw' blijf ik ook graag thuis. Ik vind het fantastisch. Zelf woon ik op een oude boerderij in Friesland tussen de koeien en de paarden. Ik ben opgegroeid op een klein boerenbedrijf. Mijn vader was een echte keuterboer. Mijn eerste diploma was het melkdiploma. Om koeien te melken dus. Het boerenleven is prachtig.

Het is méér dan een beroep. Het is alleen vol te houden als je ook het gevoel met het land en de dieren deelt. Veel van mijn films spelen zich trouwens af op het platteland, zoals de films De Fûke, De Gouden Swipe, De Schippers van de Kameleon en de TV-serie Baas Boppe Baas.'

'Boer zoekt vrouw' wordt wekelijks bekeken door meer dan 4 miljoen mensen. Aanstaande zondag moeten de boeren hun laatste keuze bekendmaken. Dan wordt duidelijk wie zij graag aan hun zijde willen hebben.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.