compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 22 / 2007

Box Office Update - week 22 / 2007

Zodiac en The Messengers behalen relatief succes

5-6-2007 Zodiac en The Messengers komen deze week nieuw binnen in de Nederlandse Box Office top 10. Met een vierde en zesde plek doen zij het niet onverdienstelijk gezien het feit dat niet te tippen valt aan de enorme kaskrakers Pirates of the Caribbean: At World's End en Spider-Man 3.

Delen op facebook

Zodiac, waarin de kijker wordt meegenomen naar het San Francisco van de jaren zeventig waar een seriemoordenaar aan het werk is, eindigde als vierde achter Fracture. De andere nieuwkomer The Messengers, met onder meer Kristen Stewart, eindigde als zesde.

Pirates of the Caribbean: At World's End maakte ook in de tweede week een ongekende omzet en was daarom vanzelfsprekend onverslaanbaar. De film draaide in 180 zalen in Nederland bracht gemiddeld achtduizend euro per vertoning op. Daarmee bedraagt de totale omzet nu al meer dan 5,3 miljoen euro.

Volgende week kan Death Proof van Quentin Tarantino de strijd aangaan met de Blockbusters van het moment, maar het lijkt voorlopig een onmogelijke opgave om Captain Jack Sparrow van zijn troon te stoten.

Nederlandse Box-Office week 22 2007:
1. Pirates of the Caribbean: At World's End
2. Spider-Man 3
3. Fracture
4. Zodiac
5. Mr. Bean's Holiday
6. The Messengers
7. Haaibaai
8. The Number 23
9. Next
10. Das Leben der Anderen


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.