compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 25/ 2008

Box Office Update - week 25/ 2008

The Incredible Hulk komt binnen op de tweede plaats.

24-6-2008 Niet veel nieuws in de box office deze week. De enige nieuwkomer is The Incredible Hulk, op de tweede plaats. Sex and the City staat nog steeds op de eerste plaats en verder zakt iedere film ongeveer één plaats.

Delen op facebook

The Incredible Hulk, het vervolg op Hulk uit 2003, komt deze week binnen op de tweede plaats. In deze actie science fiction film zoekt dr. Bruce Tanner een geneesmiddel voor zijn verandering in de hulk. Edward Norton en Liv Tyler vervullen de titelrollen.

Sex and the City behoudt de eerste plaats, maar haalt deze week niet veel meer op dan The Incredible Hulk. Verder zakt iedere film ongeveer één plaats. Uitzondering hierop is de sprong die Dunya & Desie maakt van de twaalfde naar de tiende plaats.

Donderdag komen maar liefst acht nieuwe films uit. Vooral de twee kinderfilms Snuf de hond in oorlogstijd en Hoe overleef ik... mezelf? zullen in veel bioscopen draaien. Het waargebeurde 21 over een overval op een casino in Las Vegas haalt ook vrij veel zalen. Verder draaien In Bruges, een zwartgallige komedie met Colin Farrell en Ralph Fiennes in de hoofdrol, de thriller Scar 3D, het drama L' Heure d'été de documentaire Annie Leibovitz: Life Through a Lens en de Hitchcock film North By Northwest.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.