compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 29 / 2008

Box Office Update - week 29 / 2008

Mamma Mia! binnen op tweede plaats.

22-7-2008 Afgelopen week drie nieuwe binnenkomers. Mamma Mia! ging op kop met een tweede plaats, De brief voor de koning behaalde de vierde en thriller The Strangers de achtste plaats.

Delen op facebook

Afgelopen week waren er drie nieuwe binnenkomers in de box office top tien. De musicalverfilming Mamma Mia!, met Colin Firth, Meryl Streep en Pierce Brosnan, kwam binnen op de tweede plaats. De verfilming van Tonke Dragts bestseller De brief voor de koning behaalde de vierde en de thriller The Strangers, met Liv Tyler in de hoofdrol, de achtste plaats.

Hancock, waarin Will Smith een antiheld speelt, behoudt de eerste plaats en heeft al bijna twee miljoen euro binnengehaald. Kung Fu Panda is één plaats gedaald en staat nu op plek drie. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Sex and the City en Hoe overleef ik... mezelf? zakten allemaal twee plaatsen naar respectievelijk de vijfde, zesde en zevende plaats. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull en Snuf de hond in oorlogstijd staan op de negende en tiende plaats.

Deze week komen er maar twee nieuwe films uit. Het vervolg op Batman Begins, The Dark Knight, behaalde in Amerika de hoogste opbrengst ooit in zijn openingsweekend met meer dan 155 miljoen dollar. Christian Bale speelt de rol van batman en de in januari overleden Heath Ledger schijnt volgens de kritieken ene legendarische joker neer te hebben gezet. De film zal in Nederland in negentig bioscopen draaien. Het actie drama Never Back Down over een rebelse tiener die bij een martial arts expert in training gaat zal in vijf bioscopen draaien.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.