compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 4 / 2008

Box Office Update - week 4 / 2008

Het in misterie gehulde Cloverfield komt binnen op 2

29-1-2008 In tegenstelling tot de meeste trailers werd in de trailer van Cloverfield zo goed als niks verklapt. Blijkbaar heeft dit het Nederlandse bioscooppubliek geprikkeld want de film verschijnt met een opbrengts van meer dan 400.000 euro op de tweede plaats in de top tien.

Delen op facebook

Hoewel dit niet genoeg was om The Kite Runner van de eerste plaats te stoten, verschuiven National Treasure: Book of Secrets, Moordwijven en I Am Legend allemaal een plaats naar beneden. Bee Movie en Alles is liefde staan net als vorige week op de zesde en de zevende plaats, maar Alien vs. Predator zakt drie plaatsen en staat nu op 8. Gone Baby Gone zakt een plaats en staat deze week op 9. Natuurfilm Earth sluit de top 10 af en blijft het publiek blijkbaar toch naar de bioscoop trekken.

Volgende week komt het historische drama Charlie Wilson's War uit. De film gaat over het Amerikaanse congreslid Charlie Wilson, zijn geheime afspraken met de Afghaanse rebellen en de oorlog met de Sovjet-Unie. Met sterren Tom Hanks, Julia Roberts en Philip Seymour Hoffman in de hoofdrollen beloofd de film veel goeds.

Een andere, in Nederland veelbesproken, film die volgende week uitkomt is TBS. De hoofdrol van de film, de ontsnapte TBS'er Johan, wordt vertolkt door cabaretier Theo Maassen. Als Maassen net zo sterk is in deze rol als op het toneel staat ons met TBS heel wat te wachten.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.