compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 44 / 2007

Box Office Update - week 44 / 2007

Rust keert terug in Nederlandse bioscopen

6-11-2007 Na de drukke weken in de herfstvakantie is de rust weer enigszins teruggekeerd in de Nederlandse bioscopen. De opbrengsten vielen over de hele linie met ruim 30% terug.

Delen op facebook

De verdeling van de topfilms veranderde niet veel. De romantische komedie Alles is liefde blijft na vier weken de meest populaire film. Inmiddels heeft het liefdesverhaal van Kim van Kooten bijna 4,5 miljoen euro opgebracht. Ook de titelsong, gezongen door Bløf, doet het goed, de single staat tweede in de top 40.

Hoogste nieuwe binnenkomer is de romkom Atonement met Keira Knightley en James McAvoy. De verfilming van het boek van Ian McEwan kwam binnen op een derde plaats, net achter de familiefilm Waar is het paard van Sinterklaas?. De actiefilm Rogue Assassin met hoofdrollen van Jet Li en Jason Statham deed het aanmerkelijk slechter en moet het doen met een elfde plaats in de top 20 bestbezochte films.

Volgende week zal de box office naar verwachting weer enigszins opleven met de komst van de in Amerika populaire komedie Superbad van de makers van The 40 Year Old Virgin. Ook de Belgische filmhit Ben X zal komende week in Nederland te zien zijn.

1. Alles is liefde
2. Waar is het paard van Sinterklaas?
3. Atonement
4. The Heartbreak Kid
5. Timboektoe
6. The Kingdom
7. Rush Hour 3
8. Michael Clayton
9. The Bourne Ultimatum
10. Stardust


Atonement<br>Ian McEwan
Atonement
Ian McEwan

Soundtrack
Alles Is Liefde<br>Original Soundtrack
Alles Is Liefde
Original Soundtrack

Boek
Timboektoe / Filmeditie<br>Carry Slee
Timboektoe / Filmeditie
Carry Slee

Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.